Távkonzultáció

A távkonzultációs és távtanácsadás szolgáltatásunk azon gondozott pácienseink számára nyújt segítséget, akik a magánrendelést nem tudják vagy a jelen helyzetben nem  szeretnék személyesen felkeresni. Gondozott betegeink távkonzultáció segítségével könnyebben, gyorsabban és hatékonyabban juthatnak szakinformációhoz és orvosi segítséghez.

Távkonzultáció során, amennyiben az ellátás sajátosságai és orvosszakmai megítélése lehetővé teszik azt, személyes jelenlét nélkül is lehetőség nyílik

 • diagnózis és terápiás javaslat felállítására,
 • tanácsadás és konzultáció végzésére,
 • betegirányítás ellátására,
 • beutaló kiadására,
 • gondozás ellátására,
 • terápiás és rehabilitációs tevékenység elvégzésére,
 • gyógyszer felírására,
 • elektronikus vényen rendelhető gyógyászati segédeszköz felírására.

A távkonzultáció és távtanácsadás során szakmai tudásunk és orvosi tapasztalataink alapján a lehető legkörültekintőbben járunk el, azonban a távkonzultáció nem helyettesítheti a szakorvossal személyesen folytatott konzultációt, az orvosi vizsgálatot.

A távkonzultáció jellegéből adódóan bizonyos mértékben korlátozottabb lehetőségeket nyújt, mint a személyes szakorvosi vizsgálat. A távkonzultáció során ebből kifolyólag rejtve maradhatnak olyan információk, fizikai elváltozások, betegségek, amelyek ismerete a továbbiakban fontos tényezőként szerepelhet a diagnózis felállításában, illetve a gondozásban.

Amennyiben a tanácsadás során szakmailag úgy ítéljük meg, hogy a vizsgálat személyes elvégzése nélkülözhetetlen, erre külön felhívjuk a figyelmet.

A távkonzultáció és távtanácsadás díja 15.000,- Ft/alkalom, mely tartalmazza az elektronikus receptek kiállításának díját is. A távkonzultáció díjáról minden esetben átutalásos számlát állítunk ki, melyet PDF formátumban emailben továbbítunk az ügyfeleink részére a távkonzultációs ambuláns lap kíséretében.

A távkonzultáció során keletkező adatokat az orvosi titoktartás szabályai szerint kezeljük. Részletes adatkezelési tájékoztatónk innen tölthető le.

Távkonzultációs igényét az alábbi e-mail címre küldött elektronikus levélben kérheti: norbert.kovacsdr@gmail.com. A távkonzultáció igénybevételének feltétele az adatvédelmi irányelveink elfogadása.

Távkonzultációs nyilatkozatok

 1. Hozzájáruló nyilatkozat személyes adatok kezeléséhez. Kitöltése és aláírása szükséges a távkonzultációhoz. A nyilatkozat célja, hogy a személyes adatait az egészségügyi dokumentációhoz és a számlázáshoz használhassuk. A személyes adatok felhasználását a nyilatkozban hivatkozott törvények és rendeletek szabályozzák.
 2. Nyilatkozat távkonzultáció igénybevételéről és feltételeinek elfogadásáról. Kitöltése és aláírása szükséges a távkonzultációhoz.
 3. Felhatalazás az EESZT rendszerben található adatok megtekintéséhez. Kitöltése és aláírása nem kötelező a távkonzultációhoz. Azonban az EESZT-ben fellelhető egészségügyi adatok korlátozott megismeréséhez való felhatalmazás a távkonzultáció hatékonyságát jelentősen javíthatja.

Kérjük az alábbi nyilatkozatokat átolvasás és aláírás után szkennelve juttassa vissza hozzánk a norbert.kovacsdr@gmail.com emailcímre.

Távkonzultációhoz szükséges nyilatkozatok

Amennyiben a személyes orvosi vizsgálatot szeretné igénybe venni, az alábbi oldalon jelentkezhet be.

x Logo: Shield
This Site Is Protected By
Shield