Bejelentkezés

Bejelentkezés a pécsi magánrendelésre (személyes vizsgálat)

Az alábbi űrlapon a pécsi (7621 Pécs Mátyás király utca 6) magánrendelésre tud online bejelentkezni.

Egyetemi elfoglaltságok miatt általában 1-2 héttel korábban kerülnek csak az időpontok meghirdetésre. Megértését köszönjük!

 • Fontosabb tudnivalók az online foglalással kapcsolatban:
  • A szabad időpontokat zöld háttérszínnel jelöltük meg. Válassza ki a napot majd az időpontot!
  • Adja meg a nevét és email címét, melyre az időpont foglalás megerősítését küldhetjük.
  • Fogadja el a honlap adatvédelmi nyilatkozatát.
  • Küldés gombra kattintva az időpont automatikusan lefoglalásra kerül. A foglalás csak akkor érvényes, ha néhány másodpercen belül megjelenik az “Időpont sikeres lefoglalása” oldal és egy  megerősítő email kiküldésre került az ön által megadott email címre.
  • Amennyiben nem kapott megerősítő emailt, elképzelhető, hogy a megerősítő email a spam/junk/levélszemét könyvtárba került vagy pedig rosszul adta meg az email címét.  Ilyen esetekben a norbert.kovacsdr@gmail.com email címen érdeklődhet a sikeres időpontfoglalás miatt.
  • A honlap az adatokat kizárólag az időpont telefonos és/vagy email-en történő egyeztetésre használja. A megadott adatok az időpontot követő napon automatikusan törlésre kerülnek! A megadott adatokat harmadik félnek semmilyen körülmény között nem adjuk ki. Részletes adatvédelmi irányelvünk itt érhető el.
 • Amennyiben nem személyes vizsgálatot, hanem távkonzultációt szeretne, kérem ne foglaljon személyes vizsgálatra időpontt ezen az oldalon keresztül. A távkonzultációról bővebb információt az alábbi oldalon találhat.

   

 


 
 
 
Kizárólag a zöld színnel jelzett napokon vannak még szabad időpontok.
Új időpontok általában egy-két héttel korábban kerülnek feltöltésre.
Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Színkódok:
 • Zöld: Van szabad hely az adott napra
 • Piros: Jelenleg nincs szabad hely az adott napra, de ha valaki lemondja a korábban lefoglalt időpontját, akkor még szabadulhat fel üres hely.
 • Szürke: nincs rendelés meghirdetve az adott napra

2023. december 23 és 31. között szabadság miatt a személyes alapú magánrendelés szünetel. Előzetes időpontegyeztetés alapján távkonzultáció korlátozott számban elérhető.

Egyetemi és egyéb szakmai elfoglaltságok miatt a magánrendelési időpontok száma korlátozott. Megértésüket kérve szeretném felhívni a figyelmüket a távkonzultációs lehetőségekre is.


Telefonos bejelentkezés


Távkonzultáció

Azon gondozott betegeink akik nem szeretnének vagy nem tudnak személyesen a magánrendelésen megjelenni, a távkonzultációs igényüket a norbert.kovacsdr@gmail.com email címen jelezhetik.

A telefonos és email alapú távkonzultáció díja 20.000 Ft/alkalom, míg a videó-alapú távkonzultáció díja 23.000 Ft/alkalom, melyről átutalásos számlát állítunk ki. A távkonzultációról bővebb információt az alábbi oldalon találhat.


Amennyiben távkonzultációt szeretne igénybe venni, kérjük ne foglaljon személyes találkozóra időpontot ezen az oldalon!


Személyes vizsgálattal kapcsolatos kéréseink

 • Lázas állapot vagy felső légúti fertőzésre utaló tünetek (például köhögés, orrfolyás) esetén, a fertőző állapot gyógyulásáig halasszák későbbre a magánrendelés felkeresését.
 • Kérjük, csak abban az esetben foglaljanak időpontot, ha el terveznek jönni. Amennyiben a már lefoglalt időpontban mégsem tudnak eljönni, kérjük, hogy a visszaigazoló emailben található linkre kattintva töröljék a foglalásukat.
 • Kérjük, hogy a vizsgálatra hozzon magával egy listát az aktuálisan szedett gyógyszereiről.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük.

advanced-floating-content-close-btn