Bejelentkezés

Koronavírussal kapcsolatos tájékoztatás!

Tisztelt Érdeklődők!

A fertőzésveszély minimalizálása érdekében kérjük az alábbiak betartását:

 1. Lázas állapot vagy felső légúti fertőzésre utaló tünetek (például köhögés, orrfolyás) esetén, a fertőző állapot gyógyulásáig halasszák későbbre a magánrendelés felkeresését.
 2. Amennyiben koronavírussal fertőzött, fertőzésgyanús vagy karanténban levő emberrel érintkezett, kérjük szintén halassza későbbre a magánrendelés felkeresését.

Kérjük, csak abban az esetben foglaljanak időpontot, ha el terveznek jönni. Amennyiben a már lefoglalt időpontban mégsem tudnak eljönni, kérjük, hogy a visszaigazoló emailben található linkre kattintva töröljék a foglalásukat.

Az Emberi Erőforrások Minisztere a vészhelyzet idejére lehetővé tette a távkonzultáció lehetőségét olyan betegek számára, akik krónikus betegségük miatt keresnék fel a rendelést, illetve stabil állapotban és stabil gyógyszerelésben részesülnek.  Távkonzultációs igényüket a norbert.kovacsdr@gmail.com email címen jelezhetik. A távkonzultáció díja 15.000 Ft/alkalom, melyről átutalásos számlát állítunk ki.

Megértésüket köszönve,

Prof. Dr. Kovács Norbert
2020. március 16.

 

Telefonos bejelentkezés

Online bejelentkezés a pécsi magánrendelésre

Az alábbi űrlapon a pécsi (7621 Pécs Mátyás király utca 6) magánrendelésre tud online bejelentkezni.

Egyetemi elfoglaltságok miatt általában 2 héttel korábban kerülnek csak az időpontok meghirdetésre. Megértését köszönjük!

  • A szabad időpontokat zöld háttérszínnel jelöltük meg. Válassza ki a napot majd az időpontot!
  • Adja meg a nevét és email címét, melyre az időpont foglalás megerősítését küldhetjük.
  • Fogadja el a honlap adatvédelmi nyilatkozatát.
  • Küldés gombra kattintva az időpont automatikusan lefoglalásra kerül. A foglalás csak akkor érvényes, ha néhány másodpercen belül megjelenik az “Időpont sikeres lefoglalása” oldal és egy  megerősítő email kiküldésre került az ön által megadott email címre.
  • Amennyiben nem kapott megerősítő emailt, elképzelhető, hogy a megerősítő email a spam/junk/levélszemét könyvtárba került vagy pedig rosszul adta meg az email címét.  Ilyen esetekben a norbert.kovacsdr@gmail.com email címen érdeklődhet a sikeres időpontfoglalás miatt.
  • A honlap az adatokat kizárólag az időpont telefonos és/vagy email-en történő egyeztetésre használja. A megadott adatok az időpontot követő napon automatikusan törlésre kerülnek! A megadott adatokat harmadik félnek semmilyen körülmény között nem adjuk ki. Részletes adatvédelmi irányelvünk itt érhető el.

   

 

 


 
 
 
Kizárólag a zöld színnel jelzett napokon vannak még szabad időpontok.
Új időpontok általában egy-két héttel korábban kerülnek feltöltésre.
Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Színkódok:
 • Zöld: Van szabad hely az adott napra
 • Piros: Jelenleg nincs szabad hely az adott napra, de ha valaki lemondja a korábban lefoglalt időpontját, akkor még szabadulhat fel üres hely.
 • Szürke: nincs rendelés az adott napon

Szabadság miatt a magánrendelés  2020. július 18-31 között szünetel. Megértésüket köszönjük!

x Logo: Shield
This Site Is Protected By
Shield